EQ Vitamina K2+

Vitamina K2

(EQ K2+)

 
 
 
O vitamină anti-îmbătrânire care promovează oase și vase de sânge sănătoase.
 
Studiile clinice arată că organismele noastre necesită un aport zilnic de cel puțin 180 de micrograme pentru a atinge un efect benefic maximal. Așadar, am ales să actualizăm versiunea noastră precedentă de K2 Plus pentru ca acum să primiți doza dublă de vitamina K2, 200 mcg, și doza dublă de vitamina D3, 10 mcg, în fiecare capsulă. Dimensiunea capsulelor nu s-a schimbat.
 
 
 

VITAMINA K2

Efectele vitaminei K2 se manifestă prin acțiunea vitaminei ca factor auxiliar în activarea enzimatică a câtorva proteine specializate, esențiale pentru optimizarea proceselor psihobiologice și biochimice. Și mai notabilă este activarea anumitor factori de coagulare – necesari pentru a închega sângele și a opri sângerările. Acesta este motivul pentru care toată lumea necesită o cantitate minimă de vitamina K pentru a supraviețui. Vitamina K2 pe de altă parte, este greu de găsit în dietele occidentale pentru că aceasta este făcută de către bacteriile bune folosite în fermentarea anumitor alimente. Aceste alimente sunt din păcate destul de rare în dietele occidentale, spre deosebire de unele țări asiatice unde se poate găsi cu ușurință felul de mâncare natto. Acest fel de mâncare conține o cantitate mare de vitamina K2 și este clasificată ca fiind o mâncare benefică pentru sănătate în Japonia.
 
 

VITAMINA D3

Cu toate că vitamina D este numită în mod comun o vitamină, aceasta nu este tocmai o vitamină esențială din moment ce poate fi produsă de piele prin expunerea la soare. În multe țări, expunerea suficientă și prelungită la soare și conținutul alimentelor poate fi de ajuns. Totuși, nu există recomandări internaționale pentru cât de mult bronz este necesar pentru a atinge nivelul adecvat de vitamina D în organism. Dezavantajul expunerii intense la soare este că aceasta poate cauza un risc crescut de cancer de piele, de unde și discuția continuă între oamenii de știință referitoare la folosirea solarelor și saloanelor de bronzat. Aceasta face ca suplimentele să fie o alegere viabilă pentru menținerea nivelului optim al vitaminei D3.
 
Vitamina D3 (Cholecalciferol) este forma vitaminei D rezultată din expunerea la lumina solară. Această formă este convertită în ficat în vitamina D 1,25 dihydroxy activă biologic. 
 
  

AVERTISMENT

Vă rugăm să consultați medicul dacă luați anticoagulante, sunteți însărcinată, sau dați produsul unui copil cu vârsta sub 1 an de zile.
 
  

INGREDIENTE

Vitamina K2 – (menaquinone), ulei din semințe de in (Linum usitatissimum), vitamina D3 (cholecalciferol), gelatină (capsule), stabilizator (glicerină), colorant (oxizi și hidroxizi de fier).
 
 

DOZA ZILNICĂ RECOMANDATĂ (DZR)

Fapte nutriționale per doza zilnică recomandată 1 capsulă  
Vitamina K2 200 μg  
Vitamina D3 10 μg 200%*
*Din valoarea de referință DZR
 
 

ÎN ATENȚIA DUMNEAVOASTRĂ

  • Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca un substitut al unei diete variate.
  • Depozitați în loc uscat la 15-25 °C și evitați expunerea directă la soare. Nu lăsați la îndemâna copiilor.
  • Produs în conformitate cu standardul GMP.