Prezentare EQology

 

 

 

About Eqology

EQOLOGY ESTE O COMPANIE NORVEGIANĂ DE SUPLIMENTE DE SĂNĂTATE ÎNFIINȚATĂ ÎN 1998, CE OPEREAZĂ ÎN EUROPA:

Eqology este o companie norvegiană de suplimente de sănătate, înființată în 1998, ce operează în Europa. Toate produsele Eqology sunt dezvoltate, produse și distribuite în cooperare cu parteneri excelenți din țările nordice și din Europa. Produsele noastre sunt create în concordanță cu cele mai înalte standarde de calitate, și consistă din ingrediente naturale documentate. 
Oferim produse naturale de calitate înaltă la prețuri scăzute printr-un concept de marketing modern și structurat. 

Eqology este deținută în totalite de către Eqology AS, companie care are o puternică poziție financiară, și este oricând pregătită pentru o mai mare exindere globală.
 
Eqology întrunește cerințele stricte ca membru a Asociației de Vânzări Directe a Norvegiei. 

 

 

 

Det forteller både en historie om produktene, som alle er basert på naturlige ingredienser, og de unike kreftene som naturen byr på, og også om en bakenforliggende menneskelig intelligens og innstilling.   EQ står for både «emosjonell intelligens» og «equalization» – balansering. Dette er det nye navnet på produktserien vår. Navnet signaliserer en ny, mer intelligent måte å fremme helse og vitalitet på. Det handler om å opprettholde en naturlig balanse i menneskers liv.

ESTE DESPRE A CREA ECHILIBRU NATURAL ÎN VIEȚILE OAMENILOR:

Numele Eqology vine de la EQ și Ecologie. Acesta spune o poveste despre produsele noastre, produse ce sunt toate bazate pe ingrediente naturale, puterile unice ale naturii, subliniate de inteligența și atitudinea umană.

EQ reprezintă atât „inteligența emoțională” cât și „egalizarea” echilibrului. Acesta reprezintă nou nume de brand pentru seria noastră de produse. Numele semnalează un nou mod, mai inteligent, de a promova sănătatea și vitalitatea. Este despre a crea echilibru natural în viețile oamenilor.

 

 

Eqologys produktfilosofi er basert på balanse og det å være i harmoni – med seg selv, sin kropp og med omgivelsene.   I Eqology tenker vi at denne helheten må komme fra naturen. Det samme gjør vi når vi fremstiller våre produkter.   Produktene våre innen helsekost, nutricosmetics og hudpleie er utviklet i samarbeid med ledende naturmedisinere, homeopater og biokjemikere. Utvikling og produksjon foregår i Norge og EU, og følger GMP-standard (Good Manufacturing Practice).   Vi er kompromissløse i produktutviklingen og har unike kvalitetsprodukter innen økt energi og overskudd, trening og prestasjon, rensing, balanse og velvære, samt en egen hudpleieserie.  Last ned vår produktkatalog her.

La Eqology, credem că unitatea trebuie să vină de la natură. Acest gând este reflectat în dezvoltarea produselor noastre. 
 
Produsele noastre din gama suplimentelor de sănătate, nutricosmeticelor și produselor de îngrijire a pielii sunt dezvoltate în cooperare cu herbaliști, homeopați și biochimiști de top. Dezvoltarea de produs și fabricarea iau loc în Norvegia și Uniunea Europeană, în conformitate cu standardele GMP (standardele de Bună Fabricație).

Toate produsele noastre sunt bazate pe ingrediente naturale, cu o eficiență ridicată, ce nu se găsesc pe lista cu ingrediente interzise a WADA.
 
Furnizorii noștri garantează că niciunul dintre produsele Eqology nu sunt testate pe animale:

  • Nu testăm produsele finite pe animale, nici nu îi angajăm pe alții să o facă.
  • Toate ingredientele au fost poate testate pe animale la un anumit moment în istorie, dar noi nu am testat produsele noastre pe animale.
  • Furnizorii noștri garantează că nu testează ingredientele pe animale sau îi angajează pe alții să o facă.
  • Nu conducem testare pe animale în procesul de fabricare al produselor noastre, nici nu îi angajăm pe alții să o facă. 
  • Eqology este înregistrată pe lista de produse și branduri ce nu sunt testate pe animale a Alianței pentru Bunăstarea Animalelor.

 
Suntem intransigenți în dezvoltarea produselor noastre. Avem produse de calitate unică pentru energie, curătare, bunăstare, activitate fizică și performanță.

Noi cerințe pentru documentarea despre efectul suplimentelor de sănătate
– Eqology urmărește

Eqology evaluează texte despre suplimentele noastre de sănătate, și va face schimbările necesare solicitate de reglementările internaționale, dacă va exista motiv pentru acest lucru. 

Citiți mai mult

 

 

Management

Frank Erikstad Bjordal Børre Gjersvik, CEO 
Børre Gjersvik a lucrat ca Director al Afacerilor Internaționale în Eqology din ianuarie 2014, și a devenit CEO în Noiembrie 2014.

Experiența lui Børre este în finanțe, și este un nutriționist certificat cu mai mult de 13 ani de experiență în mutriție, cosmetice și industria de îngrijire a pielii. Børre a lucrat de asemenea și ca CEO al Dermanor, a fost directorul departamentului de sănătate la Midelfart As și Senior Country Director la Herbalife timp de opt ani.Dr. Med. Hogne Vik, MD Director de Cercetare și Produs
Dr. Hogne Vik are un MBA și o experiență internațională unică dar și un background de la Nycomed/Nycomed Amersham, Pronova BioPharma și Aker Biomarine. Hogne este director general la NattoPharma.

Ca medic și profesor, a publicat peste 80 de lucrări științifice internaționale, inclusiv unele ce tratează suplimentele alimentare și alergiile. A deținut responsabilități de management și dezvoltare de produs în companii internaționale atât pentru suplimente alimentare cît și pentru farmaceutice. Este responsabil pentru documentarea produselor Omega-3, și a participat la dezvoltarea suplimentelor cu vitamina K2.